Abonentu daļa: 80007287 | Avārijas dienests: 80076100
08.06.2020 12:51
SIA „DDzKSU” lūdz klientus prombūtnes laikā ( ārpus dzīvokļa ilgāk par 24 stundām) noslēgt ūdens padevi/aizvērt ūdens ventiļus avārijas situāciju novērošanai. Lokanas pievades plisēs , klozetpodu tecēšana var radīt būtiskus zaudējumus.



2. Informējam, ka noslēdzošā armatūra pirms ūdens mērīšanas ierīces, nav paredzēta ūdens spiediena regulēšanai, ar ko notiek armatūras bojāšana.

3. Ūdens spiediena izmaiņas gadījumā, pirmkārt, jāpārbauda ūdens maisītāju aeratori.

4. Nelietojot ūdeni ilgstošā laikā periodā, jāpievērš īpaša uzmanība klozetpoda un izlietņu lokano pievadu stāvoklim. Tapāt informējam, ka lokano šļūteņu ražotāja deklarētais kalpošanas laiks ir 5 gadi.

5. Dzīvokļos, kur tiek uzstādīts elektriskais karstā ūdens sildītājs, periodiski jāpārbauda atpakaļgaitas vārsta tehnisko stāvokli, lai neradītu iespējamas neērtības pārējiem iedzīvotājiem, kas izmanto karsto ūdeni no centralizētas uzsildies.

6. Veicot kapitāla remonta darbus dzīvoklī lūdzam, tajā skaitā sanitārtehniskajās telpas, lūdzam izskatīt pieaicināt SIA „DDzKSU” speciālistus komunikāciju stāvokļa noteikšanai, un nepieciešamības gadījumā to nomaiņai.

7. Dzīvokļos, kur tika paveikta apkures sildierīču nomaiņa, vasaras periodā lūdzam noslēgt armatūru pirms radiatoriem, lai izvairītos no negatīvas metāla oksidācijas.

8. Gadījumā ja dzīvoklis ilglaicīgi netiek apdzīvots, nepieciešama ūdens nolaišana, lai novērstu iespēju saslimt ar leģionāru slimību.