Abonentu daļa: 80007287 | Avārijas dienests: 80076100
12.04.2021 14:38
Sakarā ar LR Ekonomikas ministrijas informāciju, pēc ārkārtējas situācijas beigšanos, apsaimniekojošās organizācijas var atsākt ūdens patēriņu skaitītāju nomaiņu, sakarā ar verificēšanas termiņa beigšanos. SIA “Daugavpils dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums” (turpmāk – SIA “DDzKSU)” arī atsāk veikt šādus darbus. Tomēr ir noteiktas prioritātes dotajos darbos. Vispirms tiks nomainīti ūdens skaitītāji tajos dzīvokļos, kuru verificēšanas termiņš beidzās jau 2020.gada novembrī, tad kad sākās ārkārtēja situācija valstī. Vēlāk tiks izpildīti decembra darbi, tiks nomainīti ūdens skaitītāji tajos dzīvokļos, kuru verificēšanas termiņš beidzās 2020.gada decembrī un tā tālāk. Klientiem piedāvājam, sazināties ar SIA “DDzKSU” abonentu nodaļu, skaitītāju nomaiņas darbu pieteikšanai pa tālr. 654-07287.
Papildus informējam, ka SIA “DDzKSU” kontrolieri ir atjaunojuši savu darbu. Un saistībā ar to, sākot ar 7.aprīli, iedzīvotājiem ir pienākums nodrošināt piekļuvi tajos. Dodoties uz iedzīvotāju dzīvokļiem, katram uzņēmuma kontrolierim ir uzņēmuma darbinieka apliecība, kas pierāda to personību un piederību uzņēmumam.
Visus darbus uzņēmuma speciālisti, santehniķi un kontrolieri, veic, atbilstoši epidemioloģiskām prasībām, izmantojot aizsargmaskas un bahilas. Pirms doties uz konkrēto adresi, uzņēmuma darbinieki noskaidro, vai persona neatrodas karantīnā, pašizolācijā vai atrodas slimības lapā sakarā ar inficēšanos Covid-19.
Sīkāku informāciju Jūs varat saņemt SIA “DDzKSU” abonentu nodaļā pa tālr. 654-07287.